kerítés
Otthon

Otthonra is és közterületekre is kiváló a táblás kerítés

Abban az időben, amikor egy kerítést akartunk felhúzni az otthoni kertünk köré, számos választási lehetőségbe ütköztem. Folyton megdöbbentett, hogy manapság semmi sem olyan könnyed, mint ahogy az lenni szokott régen. Az elmúlt időkben fogta magát az ember, egy megfelelő eszközt vett el, ami nem az internetről érkezett, ám mégis megoldotta vele a kerítés homlokzati díszítését.

Ma pedig, ha valaki telepíteni akarna egy kerítést, több száz változat van az orra előtt.

Természetesen nem fogunk emiatt panaszkodni, személy szerint rengeteg friss dologgal szembesültem ennek köszönhetően, és valahogy kénytelen voltam megérteni a táblás kerítés fogalmát is például. Amikor először figyeltem fel egy ilyen díszes kerítésre, azt hittem, hogy ez egy olyan darab, amely tartalmaz valamilyen figyelmeztető táblát. Persze ez óriási tévedés és másról van szó természetesen.

Mint megtudtam, már mindenhol láttam táblás kerítéseket, egyszerűen nem tudtam, hogy ezeknek ez a nevük. Ezek azok a gyártmányok, amelyek két vagy három drótháló rögzítését tartalmazzák, ennek megfelelően 2D-s vagy 3D-s változatnak nevezik őket. Ezeket számos esetben parkok zárt részei körüli közterületeken alkalmazzák, a kutyafuttatók körül például. A magam részéről ugyan nem ezt választottam, mert a ház körüli kerítés a családom magánéletét védelmezi, de mégis inkább ebből a típusból választottunk a kerti lugasba. Ennek eredményeként szerettünk volna egy igazán gyönyörű romantikus sarkot kialakítani és hangulatos virágot tartani ott.

Még szintén kedvelheted...