drótkötélpálya
Gyereknevelés

A drótkötélpálya mindenki kedvence!

Ki ne emlékezne gyerekként arra, amikor a hosszú sorban állás után végre rácsimpaszkodhatott a drótkötélpályára, és nekilendülve száguldhatott rajta? Majd, amint a drótkötélpálya végére ért, a lendület visszalökte, és a közepéig repítette?

Aztán át kellett adni a stafétát a következő gyereknek, és kezdődhetett elölről az izgalmas várakozás, a sorban állás, egy újabb lendületes élményért. Ritkábbnak számítanak a drótkötélpályával felszerelt játszóterek, ezért a mai napig kuriózumnak számítanak azok a helyek, ahol megtalálhatóak. Sokszor a drótkötélpálya megléte önmagában elég ahhoz, hogy egy adott játszótérre essen a gyermek és a család választása.

A szülők örülnek annak, ha a gyermeket huzamosabb ideig le tudja kötni egy adott játékeszköz, a gyermek pedig élvezettel vezeti le a drótkötélpályán a felhalmozódott energiát és adrenalin mennyiséget. A drótkötélpálya egy közkedvelt fém játszótéri eszköz. A faberland.hu oldalán megvásárolható ez a termék, a telepítés során pedig odafigyelnek arra, hogy különböző magasságú területek kialakításával történjen meg a kivitelezés.

Az itt vásárolt termék maximálisan megfelel a biztonsági előírásoknak, így bármely EU szabványos játszótér ideális eszköze lehet. Ha szeretnénk egy igazán gyermekeket csalogató eszközt telepíteni a játszótérre, ha szeretnénk népszerűvé tenni egy közterületi játszóteret, mindenképp nyerő választás lesz ez a játék eszköz!

Még szintén kedvelheted...