felnőtt játszótér
Szabadidő

Mégis mit nevezünk felnőtt játszótérnek?

Sokan azt gondolják, hogy a játszótér a gyerekeknek készül – pedig ma már számos lehetősége van a felnőtteknek is arra, hogy szórakozzanak, mintha nagy gyerekként egy játszótéren lennének. Persze nem úgy kell elképzelni a felnőtt játszóteret, mint ahogy a gyerekeknek szántakat.

Érdemes felkeresni a Faberland webshopját felnőtt játszótér kialakításához, vagy egyáltalán ahhoz, hogy megértsük milyen is ez, ahol számos olyan eszközt találhatunk, mint amilyenek a gördeszka pályák, a pumptrack pályák, vagy a kültéri fitneszgépek, melyek egytől egyig hasonló funkciókat fejlesztenek, mint amiket a játszótéri eszközök is kicsiben.

A gyerekeknek szánt játszótereken olyan eszközök vannak, melyek extrém életkörülményeket eredményeznek, mint a magasba repítő hinta, a gyors lecsúszást eredményező csúszda, melyek észrevétlenül is megmozgatnak. A modern felnőtt játszótér már nem bújtatott módon késztet testmozgásra, de extrém például a gördeszka pályák, a pumptrack pályák tekintetében. A szimpla kültéri fitneszgépek a felnőtt játszótér esetében pedig inkább csak abban segítenek, hogy edzőtermi bérlet vásárlása nélkül is tudjunk minőségi módon edzeni. Ami még jó lehet és szintén ide tartozik, az a kültéri sportpálya, mint a foci, tollas, kosár, pingpong. Ezek is kiváló eszközök a társas tevékenységekre, melyek összekovácsolják kicsit az embereket a lakótelepen.

Még szintén kedvelheted...