Falmatrica
Gyereknevelés Otthon

Falmatrica a babaszobába

A babaszoba csinosítgatása teljesen magával tudja ragadni a kismamákat. A várandósság élménye, az újszülöttre való várakozás egy másik dimenziót kapcsol be az anyukákban, és ez bizony fokozza a kreativitást is. Ami a babaszoba abszolút előnyére válhat, ha ízlésesen sikerül összeválogatni minden részletet.

A szoba hangulatát nemcsak a babaágy és a pelenkázó asztal fogja adni, hiszen egy sima üres fal sivárságot közvetíthet, ami nem illik a baba körüli varázsba. Egy minden részletében kicsinosított babaszoba – legyen szó akár kisfiú, akár kislány érkezéséről – sokkal méltóbb az újszülött érkezésére, mint egy kopár környezet. A baba érkezése megér minden fáradozást és befektetett energiát, utána a mi hangulatunkat is emelni fogja a nehezebb napokon a szoba szépsége.

Ilyenkor magunkba is fektetünk, hiszen egy olyan környezetet teremtünk, ami a mi lelkünknek is emelkedettséget fog közvetíteni. Nem beszélve arról, amikor kisbabánk már egyre fejlettebb lesz, és egy-egy pelenkázás során vígan elkalandozhat a különböző színes és kreatív részletek világában, elakadhat a szeme a falon díszlő színes falmatricákon, amit anya nem spórolt meg a szoba elemei közül. Az ízlésesen megválasztott falmatrica szett kiszolgálja babánk fantáziavilágát is később. A mamilla.hu oldalán széles választék közül nézelődhetünk falmatrica témában is, és képzelhetjük el babaszobánkba a legstílusosabb, odaillő falmatrica választást. Vannak szivárványos falmatricák, színes pöttyök, állatok, gyümölcsök, égbolt, repülők és… a sor szinte kimeríthetetlen.

Még szintén kedvelheted...